Geniet van heerlijke smaken en aroma's in ons Ethiopische restaurant in het centrum van Den Haag.

Welkom bij ons Ethiopische restaurant in het centrum van Den Haag, waar we je graag kennis laten maken met de heerlijke smaken en aroma’s van de Ethiopische keuken. Bij ons kun je genieten van authentieke gerechten die zijn bereid met hoogwaardige en verse ingrediënten. Onze gerechten zitten vol met exotische smaken en geuren die je nergens anders in Den Haag zult vinden.

Ethiopische restaurant in centrum van Den Haag

De Ethiopische keuken is gebaseerd op een lange geschiedenis en cultuur, en is in de loop der tijd verfijnd en verrijkt met invloeden uit verschillende regio’s. Onze menukaart is daarom gevuld met traditionele en moderne gerechten die een eerbetoon zijn aan de rijke culinaire tradities van Ethiopië. Bij ons vindt je een ruime selectie aan stoofschotels, salades, veganistische en vegetarische opties, evenals een breed scala aan bijgerechten en dipsauzen om van te genieten.

Onze meest populaire gerechten zijn de stoofschotels die worden geserveerd met injera. Injera is een licht zurige en sponsachtige pannenkoek die het perfecte bijgerecht vormt bij onze gerechten. De stoofschotels zijn vaak gemaakt van kip, rundvlees of lamsvlees, en zijn op smaak gebracht met unieke kruiden en specerijen. Bij ons kun je ook genieten van vegetarische stoofschotels, zoals shiro, wat een stoofschotel is gemaakt van kikkererwtenmeel.

Geniet van alle gerechten in restaurant in den haag centrum

Naast onze stoofschotels bieden wij ook een breed scala aan andere gerechten, zoals salades en bijgerechten, waaronder Tibs, een gerecht van gegrild vlees of vis, en kai sega, rauw rundvlees gesneden in kleine stukjes en op smaak gebracht met kruiden en specerijen. Al onze gerechten zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en worden bereid door onze ervaren en getalenteerde chef-koks.

Ons Ethiopische restaurant in het centrum van Den Haag biedt een warme en gastvrije sfeer, perfect voor een romantisch diner, een gezellige maaltijd met vrienden en familie, of zelfs voor een zakelijke lunch of diner. Onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt. Ons personeel staat altijd klaar om je te helpen met het kiezen van de juiste gerechten.

Creëren van een onvergetelijke ervaring

Bij ons gaat het niet alleen om heerlijk eten, maar ook om het creëren van een onvergetelijke ervaring. Ons restaurant is ingericht met traditionele Ethiopische kunst en decoraties die bijdragen aan de authentieke sfeer. We organiseren ook regelmatig evenementen en feesten om onze klanten te vermaken en kennis te laten maken met de cultuur van Ethiopië.

Ben jef op zoek naar een unieke en onvergetelijke culinaire ervaring in het hart van Den Haag? Kom dan langs ons Ethiopische restaurant en ontdek de geuren en smaken van Ethiopië.

drankje doen in onze restaurant in den haag